Egyéb kategória

Esküvői és karikagyűrű trendek 2021

Az esküvők esetében az utóbbi időkben komoly változásokat kellett megélnie a leendő pároknak, de ennek ellenére szerencsére a párok házasságkötési kedvét ez sem szegte le, így jövőre is rengetegen köthetik össze életüket a maguk mesés ceremóniáján. A jövőbe tekintve azonban mindenképp érdemes górcső alá venni, hogy milyen esküvői és karikagyűrű trendek lesznek 2021-ben a legnépszerűbbek.

Esküvő trendek 2021-ben

A pandémiás helyzet miatt bevezetett különböző intézkedések jó eséllyel még 2021-ben is érvényben lehetnek, ezért jó, ha 2021-ben is ezekhez igazodva szervezzük meg álomesküvőnket.

A szakértő esküvőszervezők szerint annak érdekében, hogy az esküvőnk ne kerüljön veszélybe, kicsiben érdemes gondolkodnunk, és tartsuk észben, hogy egy meghitt, szűk körű szertartás is lehet mesés. Ráadásul, ha kevesebb a vendég, több forrást szabadíthattunk fel a szórakoztatásra, a díszítésre, vagy épp a menü összeállítására.

A jövő évben domináló esküvői színek jó eséllyel az alábbi színpalettából kerülnek ki:

  • lila,
  • pasztell rózsaszín,
  • sárga és
  • barackszín.

Az utóbbi években emellett rendkívül népszerűvé vált a fenntarthatóságra való törekvés, ami 2021-ben várhatóan minden eddiginél nagyobb mértéket ölt. Az asztalokra egyre több helyen kerülnek vegetáriánus ételek a dekorációból pedig vissza fog tükröződni a természetesség igénye.

A menyasszonyi ruhák anyagát tekintve klasszikus és fényűző szatén lesz a 2021-es év slágere, fazonilag pedig a karcsú derekat kiemelő fűzős felsőrészek és tekintélyes méretű szoknyák lesznek a legnépszerűbb választások.

Milyen gyűrűtrendek várhatók 2021-ben?

A karikagyűrű választás sohasem volt egyszerű, ami 2021-ben is jellemző marad, hiszen számos karikagyűrű közül választhatunk. A gyűrűtrendek esetében a 2020 egy jó kiindulási alap lehet és persze emellett vannak az olyan örök klasszikusok, amik minden évben képviseltetik magukat a népszerűségi ranglistán.

Klasszikus arany karikagyűrűk

A klasszikus karikagyűrűk sárgaaranyból készülnek, de ma már a fehérarany és a rozéarany is roppant népszerű választásnak minősülnek.. Ezek a klasszikus gyűrűtrendek mindig jelen vannak, legyen szó bármilyen stílusú esküvőről is.

A klasszikus aranygyűrűknek a jellemzője, hogy szolid megjelenésükkel az örökkévalóság szimbólumainak tekinthetőek. Nem meglepő tehát, hogy a 2020-as évben is kedvenc volt és várhatóan az is marad 2021-ben. A jövő évben is tehát várhatóan a hagyományos, vékony megjelenésű sárga-fehér-rozé arany karikagyűrűk hódítása várható.

Egyedi karikagyűrűk

Ma már a klasszikus opciók mellett, egyre többen keresik a kissé egyedibb, tömegből kirívó, de még mindig hétköznapi viseletre is alkalmas gyűrűket. Ezek között kifejezetten pároknak készült több színű gyűrűket is találhatunk, ami még a férfiak szívét is megdobogtathatja. Ezért mindenképp érdemes alaposan utánajárni ennek a kínálatnak, hiszen számos ideális opciót találhatunk.

Fenntarthatóság, mint gyűrűtrend

Ahogy említettük már az esküvők terén a fenntarthatóságnak egyre nagyobb szerepet kap. Ez a nézőpont várhatóan tovább erősödik majd 2021-ben is a gyűrűválasztás terén is, így egyre fontosabbá válik az, hogy a választott gyűrű milyen körülmények között készül, milyen anyagokat használnak fel hozzá.

A vevőknek ma már kiemelten fontos, hogy úgynevezett „fair trade” helyről vagy újrahasznosított nemesfémekből készüljenek az ékszerek.

Összegezve:

A 2021-es év tehát nem tartogat nekünk drasztikus fordulatot az esküvők és a gyűrűválasztás terén sem. Így várhatóan a visszafogottabb, fenntarthatóbb esküvők kerülnek előtérbe, és az ehhez passzoló klasszikus, egyedi fenntartható forrásból származó gyűrűk fognak dukálni.