Egyéb kategória

Vagány lányok is vágynak gyűrűre

A mai modern, felgyorsult világunkban a fiatalok egyre inkább a kirívó, vagány megoldásokat keresik öltözködésben, valamint ékszerviselésben is. Erre nem meglepő módon ma már számos megoldást is találhatunk, ha vagány lányként is vágynánk gyűrűre. Az alábbiakban éppen ezért a modern gyűrűtrendeket vesszük sora, amik közül jelenleg érdemes lehet válogatni.

Egyedi gyémánt gyűrűk

A gyémánt eljegyzési gyűrű örök klasszikus, mégis számtalan variációban elkészíthető, rengeteg elképzelés megvalósítható alkalmazkodva az igényekhez és a lehetőségekhez. Ennek hála szinte elképzelhetetlen, hogy két egyforma gyűrű készüljön, így akár igazán vagány megoldásokkal is találkozhatunk.

Szintetikus gyémánt gyűrűk

2020 egyik legnagyobb trendje egyértelműen a szintetikus gyémánttal ékesített gyűrűk. Azoknak a vagány hölgyeknek, akiknek a mindennapjaikban is a fenntarthatóság lényeges szempont, remek lehetőség a gyémánt környezettudatos előállításával készült ékszer. Ezek a drágakövek bár laboratóriumi körülmények között látják meg a napvilágot, mégis ugyan olyan fénnyel és eleganciával ragyognak, mint a természet alkotta testvéreik, ráadásul szintén egészen egyedi formákat is hordhatunk így ujjunkon.

Egyedi designer gyűrűk

Habár a gyémánt az egyik legnépszerűbb kőválasztás eljegyzési gyűrű esetén, hiszen a legeredetibbek kétségkívül a gyémántkővel ékített darabok, az egyedi design mellett egyre keresettebbek a színes drágaköves gyűrűk is.

Az igazán különleges karikagyűrűk esetében a forma, az anyag, a foglalat, valamint a kő berakása adja meg az egyedi, vagány külsőt. Ezért mindenképp érdemes a gyártók különleges gyűrű kollekcióik között keresgetni.

Sárga arany foglalatú gyűrűk

Bár a fehér arany és platina foglalatokat népszerű választásnak tűnnek, azonban a sárga arany erős konkurenciát jelenthet, főképp a vagány gyűrűkről beszélünk. A puha fém előnye, hogy minden bőrtónuson jól mutat és kiemeli annak lágyságát, valamint könnyen formálható, ennek megfelelően pedig igen kreatív megoldások születhetnek belőle, ráadásul a méret is gyorsan és egyszerűen változtatható.

Cluster gyűrűk

A vagány hölgyek számára az úgynevezett Cluster gyűrűk is kiváló választást jelenthetnek, hiszen az egyszerre többféle drágakövekkel díszített gyűrűk egyedi megjelenést kölcsönözhetnek.

Ezek a megannyi formában és színben előforduló műremekek éppen a megszokottól eltérőt kedvelő, elegáns hölgyeknek lett kitalálva.

Raw-cut gyűrűk

A teljesen formabontó, ám bájos és egyedülálló, csiszolatlan drágakövekkel készült gyűrűk szintén ideális választást jelenthetnek a különlegesre vágyó hölgyeknek. Ezeknek formája, színe és fénye szinte teljesen a véletlen műve, hiszen az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet megalkotta őket.

Összegezve:

Az utóbbi pár évtizedben bár nem volt meghatározó trend, köszönhetően többek között az internet adta információ dömpingnek. Ennek hála a vagány gyűrűre vágyó hölgyek nagyon könnyen tudnak választani különböző stílusok között, ízlésüknek megfelelő egyedi, különleges gyűrűt.